Poděkování všem lidem dobré vůle, kteří si koupili kalendář a pomohli

20.02.2017 07:10

Rádi bychom poděkovali všem lidem, kteří koupí kalendáře na rok 2017 přispěli dobré věci. Nemenší dík patří těm, kteří pomohli kalendář nabízet a prodávat.  

Část výtěžku z prodeje nástěnného kalendáře letos putovala opět na oddělení dětské onkologie do Českých Budějovic. Částku 10.000 Kč, kterou jsme s Věruškou Hanzalovou předaly 10. února 2017, oddělení s největší pravděpodobností použije na nákup krásných barevných povlečení do dětských postýlek.

Další částku v hodnotě 15.000 Kč jsme tentýž den, 10.2. 2017, předaly slečně Barunce Sedláčkové, která trpí svalovou neuropatií. Je trvale odkázána na pomoc druhých. Barunce je 15 let a je to nesmírně šiková malířka. Pro svou práci používá tzv. pusopis - malbu pusou. Její obrázky jsou výtvarně velmi zdatné a byly součástí již několika výstav a dalších významných charitativních projektů. Více o Báře zde.

Částkou 5.000 Kč jsme přispěly na léčbu těžce nemocných dvojčátek Hagenových, která bohužel onemocněla svalovou atrofií a jejich léčba je pro rodinu velmi náročná. Pokud byste měli zájem o příspěvek, na léčbu dvojčátek byl zřízen transparentní účet https://www.fio.cz/ib2/transparent?a=2101128280.

Ještě jednou všem díky, jen s vaší pomocí jsme byly schopny podarovat letos na více místech, tam, kde penízky pomohou alespoň trochu zpříjemnit život s nemocí.